Rejs med Nordic Gravel til LandRun 2019

Registeringen for Land100 2019 gik live lørdag morgen og de 1000 pladser for 100 miles var udsolgt på kun syv minutter. Nordic Gravel har dog sikret sig 10 pladser ekslusivt til deltagere fra Danmark (Sverige eller Norge). Ligeledes bookede vi allerede for flere måneder siden to huse med hver seks senge på AirBnB. Så har du mod på at udfordre dig selv og få oplevelsen af, hvad vi mener er Verdens mest unikke sports event, så lad os sammen opleve Land100. Der findes mange artikler, video mv omkring Landrun, een af de bedste er Velonews’ review fra 2018.

Advarsel; Landrun kan være din livs udfording at gennemføre, regner det, forvandles en stor del af ruten til det mest modbydelige orange mudder (peanutbutter mud) der klister sig til alt og gør din cykel 10 kg tungere på sekunder. Løbet var sådan i 2017 hvor kun 162 af 1000 gennemførte. 2018 var tørt og 2019 er på een ny rute, men det røde grus er der stadig.

Nordic Gravel er ikke rejse arrangør, du står selv for booking af billet til og fra USA, vi vil blot være guide i dagene optil og vi har som sagt sørget for adgang til et løb der er udsolgt samt overnatning, du betaler din del af overnatning. Med hensyn til bedste lufthavn, vil vi anbefale Chicago (plus een een dags roadtrip ad route 66), St. Louis eller Dallas. Jens er bosat i Florida og kan være behjælpelig med lokal transport, dette er ikke en for-profit promotion – vi gør det kun for at dele oplevelsen af et meget specielt løb og det specielle gravel community du finder i USA på sæsonens første store gravel event. Vi har iøvrigt sponseret at Landrun’s stifter Bobby Wintle kommer til Dirty Jutland i 2019 (deltager sammen med Jens på DJ XL) og vi arbejder på at arrangere nogle foredrag med Bobby i ugen inden eller efter Dirty Jutland.

Har du interesse, så send en PM til @jenssonnichsen, interesserede registres i rækkefølge, vi har ti pladser, tilmeld dig på Landrun100.com’s venteliste (link til bikereg) og send din registrerings kode til Jens. Vi ses i Stillwater, Oklahoma.